Facebook schimba complet designul aplicatiei Messenger pentru a o face simpla din nou

Now Reading
Facebook schimba complet designul aplicatiei Messenger pentru a o face simpla din nou


Facebook va schimba complet designul aplicatiei Messenger, promițând o experiență mult mai simplă și mai curată a utilizatorilor după ani de blocare a aplicației de chat, plina de funcții inutile precum jocurile.

“Când sunteți pe Messenger, doriți într-adevăr o experiență simplă și rapidă”, a spus Mark Zuckerberg în timpul conferintei dedicata dezvoltatorilor companiei, F8. “Ne folosim de acest moment pentru a reprograma complet Messenger pentru a ne concentra asupra acestor idei”. Zuckerberg a reiterat din nou natura “curată” și “rapidă” a aplicației Messenger revizuita, înainte de a trece mai departe cu discursul sau.

Vicepresedintele de produs Messenger, David Marcus a spus că aplicația revigorată vine “foarte, foarte curând” și este ceva la care echipa lucrează de la începutul acestui an. Va avea un mod dark, care este un plus frumos pe piata în creștere de smartphone-uri cu ecrane OLED.

Navigarea de jos a fost simplificată în trei tab-uri centrale care se concentrează pe comunicare. Pictogramele pentru camera video și pentru chat-ul video rămân prezente în partea dreaptă sus a aplicației, dar totul arată mult mai raționalizat. Messenger incepe sa arate ca o aplicație de chat din nou. Cel mai probabil numărul de persoane care au trecut la Messenger Lite (sau aplicațiile de mesagerie concurente) i-ar fi putut face pe cei de la Facebook să-și dea seama că trebuie să se schimbe ceva în legătură cu mizeria care este prezenta pe Messenger astăzi.Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA