Facebook testeaza un buton Whatsapp pe reteaua de socializare

Now Reading
Facebook testeaza un buton Whatsapp pe reteaua de socializare


Facebook pare ca testeaza mai multe modalitati de a isi promova serviciile subsidiare pe propria retea de socializare.  Aplicatia Whatsapp ar putea avea in curand un buton dedicat in paginile Facebook.

Mai multi utilizatori de Android ai aplicatiei Facebook au raportat faptul ca un buton Whatsapp a fost introdus in pagina principala a aplicatiei. Odata apasat acesta deschide aplicatia de mesagerie Whatsapp, fara sa inchida insa si aplicatia Facebook.

În cazul în care vă întrebați, butonul dedicat poate fi găsit si in meniul aplicatiei. Pozitia butonului poate diferi de la un utilizator la altul, dacă se întâmplă să fiti unul dintre utilizatorii inscrisi in grupuri de control, acesta poate aparea în partea de sus, chiar sub numele tău. Dar șansele sunt ca nu toată lumea să o vadă încă butonul dedicat.

Comanda rapidă este în prezent testată pe versiunea Android a aplicației, dar ar putea fi  disponibilă în curând și pentru anumiți utilizatori de iOS.

PUBLICITATE

Conform datelor, Facebook a început testele pe mai mulți utilizatori din Danemarca, țară folosită în trecut și pentru alte experimente ale companiei.

De altfel, Facebook nu este la prima încercare de a promova serviciile subsidiare pe reteaua de socializare. Aplicatia Instagram beneficiaza si ea de un buton dedicat pe Facebook.

In 2015 Facebook a testat un buton de trimitere de mesaje pe Whatsapp direct din aplicatia Facebook, permitand utilizatorilor sa partajeze rapid poze sau mesaje cu alte contacte. Functia nu a mai fost portata in final si in versiunea finala a aplicatiei.


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA