Flip Diving, jocul amuzant ce te face expert la sariturile in apa

Now Reading
Flip Diving, jocul amuzant ce te face expert la sariturile in apa


Positives

- Amuzant
- Captivant
- Multe locatii
- Stiluri de sarituri

Negatives

- Microtranzactii
- Avansarea greoaie in runde
- Rabdarea pentru a alege stilurile de sarituri
- Unele personaje sunt neinspirate
- Usurinta cu care te lovesti de obstacole

Our Rating
User Rating
Rate Here
Display
Design
Usurinta utilizare
Grafica joc
Gameplay joc
Bottom Line

Jocul este captivant dar pentru a te bucura cu adevarat de el iti trebuie rabdare si trebuie evitata folosirea aceleasi sarituri in toate ipostazele.

Our Rating
User Rating
You have rated this

Chiar daca a trecut vara si jocurile Olimpice de vara si-au desemnat si ei castigatorii la sariturile in apa, cei de la Miniclip au lansat de curand pe AppStore si Google Play, Flip Diving, un joc cat se poate de captivant.

Nu stii sa inoti sau nu ai avut niciodata curajul sa te arunci in apa de la inaltime sau de pe trambulina ? Nu-i nimic, Flip Diving te face sa devi expert in sariturile in apa.

Jocul iti ofera posibilitatea de a alege din mai multe personaje cu care alegi sa concurezi care mai de care mai interesante. Pentru a alege unul din personaje va trebui sa cheltui anumite sume de bani sau sa castigi accesul prin intermediul unor premii din joc.

Pe aceeasi idee se merge si cand vine vorba de locul unde puteti sa va aruncati in voie in apa. Puteti sa va aruncati de pe o stanca, dintr-un balon cu aer cald, intr-o piscina, intr-un castel, de pe o barca, de pe o trambulina, din port, un copac urias si tot asa.

PUBLICITATE

Trecand la jocul efectiv, odata alese personajul si locatia , veti incepe sa sariti in apa. Controalele sunt simple: tineti apasat pe ecran si dati drumul pentru a sari. Pentru a va roti in aer va trebui sa apasati din nou pe ecran si sa dati drumul inainte sa loviti apa.

Unde e dificultatea, poate va intrebati ? Momentul aterizarii este cel care va va da batai de cap: nu aveti voie sa cadeti pe spate si nici pe burta. Aveti la dispozitie diferite stilul/pozitii de sarit, cu fata, cu spatele, ghemuit, ghiulea si asa mai departe. Nu le aveti pe toate la dispozitie ci va trebui sa le cumparati prin intermediul banilor pe care ii adunati in timpul sariturilor.

Fiecare stil de sarituri este important pentru ca in functie de locatie, vei avansa in sarituri la inaltimi si mai mari dar pe masura ce inaltimea creste apare si riscul de a te lovi de stanca sau trambulina de mai jos. Mai mult decat atat daca ai reusit sa treci de prima runda, in urmatoarea sarcina ta este sa aterizezi in apa intre cele doua balize care devin din ce mai apropiate pe masura ce avansezi in runde.

Evident ca jocul contine micro tranzactii dar ofera si posibilitatea de a viziona reclame video care iti ofera bonusuri daca le vizionezi.

Daca aveti rabdarea necesara de a invata jocul veti putea de asemenea sa va laudati cu reusitele voastre prin intermediul capturilor automate oferite de joc.

Flip Diving este disponibil gratuit pentru iOS si Android.

 


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
100%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA