A fost lansat ultimul episod din King’s Quest, intitulat The Good Knight

Now Reading
A fost lansat ultimul episod din King’s Quest, intitulat The Good Knight


Studioul Sierra Games a anuntat lansarea pe piata a ultimului episod din noua serie King’s Quest, intitulat The Good Knight.

Noul episod King’s Quest: The Good Knight incheie aventurile regelui Graham, prezentand batalia finala a acestuia cu vrajitorul goblin Manannan.

Jocul King’s Quest este disponibil PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox One, Xbox 360 si PC iar cei care vor dori sa joace si ultima parte a acestei serii episodice vor trebui sa plateasca 9,99 de euro.

Exista de asemenea si optiunea de a cumpara King’s Quest: The Complete Collection (pachet ce contine toate cele cinci capitole plus un epilog bonus) la pretul de 29,99€ sau a King’s Quest Season Pass (pachet ce contine capitolele 2-5) la pretul de 24,99€. Cei ce actioneaza acest pachet vor primi primul episod gratuit. Cele doua pachete sunt disponibile prin intermediul PlayStation Store, Xbox Games Store si Steam.Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA