Google Duo functioneaza acum chiar daca persoana apelata nu are instalata aplicatia

Now Reading
Google Duo functioneaza acum chiar daca persoana apelata nu are instalata aplicatia


Google încearcă să-și promoveze aplicația de apeluri video sau vocale Duo cu o nouă funcție inteligentă disponibila pe dispozitivele Android: abilitatea de a suna contacte care nu au aplicația instalată.

Aceasta nou functionalitate este disponibila doar pentru utilizatorii Android insa există și alte limitări care împiedică disponibilitatea apelarii întregii liste de contacte, dar nu stim exact despre ce limitari este vorba.

Acest lucru ar putea ajuta cu siguranță la folosirea aplicatiei Duo de catre mai mulți oameni – dar va trebui să așteptăm și să vedem dacă utilizatorii se vor ingramadi sa folosească aplicatia. Cei mai mulți utilizatori de aplicații importante de mesagerie, cum ar fi WhatsApp, Telegram și Facebook Messenger, au deja acces la apeluri vocale și video, deci este greu de spus dacă vor găsi vreun motiv pentru a încerca un alt instrument pentru această functie.

Duo vine deja preinstalat pe anumite branduri de telefoane Android, inclusiv OnePlus. Noua facilitate este posibilă printr-o componentă din serviciile Google Play numită Mesaje de previzualizare a aplicațiilor care au debutat în 2016. Compania a oferit functionalitatea utilizatorilor serviciului de mesagerie Allo, care puteau sa trimita mesaje text catre contactele din agenda prin intermediul aplicației, chiar dacă destinatarii nu aveau instalat Allo.Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA