Google Text-to-speech are acum suport pentru limba română

Now Reading
Google Text-to-speech are acum suport pentru limba română


Google Text-to-speech nu este o aplicație cu care majoritatea dintre interacționam zilnic, dar este foarte utilă pentru publicul potrivit.

Aplicația nu are o listă prea lungă de limbi suportate, ultima actualizare fiind în octombrie cu suport pentru filipinezi și greci. Google tocmai a adăugat însă suport oficial pentru estonieni, români și slovaci.

În afară de cele trei noi limbi incluse, Google menționează ca oferă doar “alte îmbunătățiri pentru vocea noastră” în changelog. La urma urmei, nu prea există o aplicație Text-to-speech care să nu mai poată face asta.

Noile limbi suportate sunt incluse în versiunea 3.14.9, iar actualizarea ar trebui să fie live acum în Magazin Play. Dacă nu puteți să descărcați aplicația din magazinul oficial din orice motiv, APK-ul Google Text-to-speech este disponibil si pe APK Mirror.

PUBLICITATE

Prin intermediul Google Text-to-speech, aplicațiile pot citi cu voce tare textul de pe ecran. Exemple de utilizare:
• citirea cu voce tare a cărții preferate din Cărți Google Play,
• citirea cu voce tare a traducerilor serviciului Google Traducere pentru a auzi pronunția cuvintelor,
• feedback audio în TalkBack și în aplicațiile de accesibilitate de pe dispozitiv
• … și în multe alte aplicații din Magazinul Play.

Pentru a folosi redarea vocală a textului Google pe dispozitivul Android, accesați Setări > Limbă și introducere de text > Rezultatul redării vocale a textului. Selectați Motorul pentru redarea vocală a textului Google ca motor preferat.


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA