Mozilla a lansat Firefox 29

Now Reading
Mozilla a lansat Firefox 29


În fuga după simplitate, rareori mai vedem schimbări radicale de design, precum în noua versiune de Mozilla Firefox 29.

După o lungă perioadă de beta,  a fost lansat pentru publicul larg noul Firefox 29. Este radical diferit de versiunile anterioare, dar reuşeşte totuşi în continuare să fie evident că vorbim de browserul celor de la Mozilla.

De acum, tab-urile sunt evidenţiate mult mai bine şi este mult mai uşor să identificaţi pe fereastra activă. În plus, deşi tab-urile din background se pierd în fundal, titlurile sunt în permanenţă foarte clare, motiv pentru care puteţi sări cu uşurinţă la ce vă interesează. Noul meniu, cu un accent pe icoane mari similare cu cele de la un smartphone, este mult mai uşor de înţeles şi de folosit. Puteţi foarte uşor să trageţi de icoane dintr-un meniu într-un toolbar şi invers, iar dacă sunt elemente pe care nu le folosiţi prea des în interfaţa standard, este foarte uşor să scăpaţi de ele. Practic, din câţiva paşi, vă puteţi face o configuraţie mult mai productivă.

Firefox-Menu-on-Windows-en-US-600x454
Pagina care apare implicit atunci când creaţi un tab nou este de asemenea personalizabilă cu shortcut-uri şi alte butoane care vă ajută pe voi. Tot ce ţine de noul design poate fi personalizat în aşa fel încât să fie pe gustul vostru. Partea de sincronizare a tab-urilor între dispozitive a beneficiat de asemenea de un update. Sunt curios dacă pe termen lung voi simţi şi un avantaj când vine vorba de performanţă netă, la încărcat pagini sau la ţinut 30 de tab-uri deschise simultan.

 

În principiu, noua versiune Mozilla Firefox ar trebui să fie instalată automat. Dacă acest lucru nu se întâmplă, o puteţi face manual de pe site-ul Mozilla.

PUBLICITATE


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA