Pet Me primul site de pet sitting din România

Now Reading
Pet Me primul site de pet sitting din România


Pet Me este primul site din România care pune în contact persoanele care au animale de companie cu un pet sitter, cel care oferă serviciul de a avea grijă de patruped atunci când stăpânul nu o poate face și este în căutarea unei alternative de cazare.

Avantajele serviciului sunt comoditatea pentru animalul de companie, prețurile mici, dar și o relaxare pentru patruped deoarece ajunge în grija unei persoane iubitoare care are grijă de el, iar stăpânul primește în timp real informații de la pet sitter.

Comunitatea Pet Me este prima de acest gen din România, care oferă un serviciu  de asistență pentru animale la domiciliul lor sau acasă la pet sitter, acea persoana pentru care activitatea de a avea grijă de animalul tău de companie este o plăcere. Serviciul oferit este o alternativă comodă și avantajoasă atât pentru stâpan cât și pentru animal. El poate comunica direct cu pet sitterul, costul este mai mic față de variantele existente în România acum, iar animalul are parte de o ședere mult mai comodă, pentru ca nu stă într-o cușcă, are parte de interacțiune umană, dar și de joacă sau alte nevoi specifice.

poza-2

Pentru a putea beneficia de serviciile unui pet sitter trebuie doar să  plănuiești călătoria pe site și apoi să alegi pet sitter-ul în funcție de zona și profilul pe care acesta îl are pe site. Majoritatea pet sitterilor au profilul verificat, pentru a mări siguranța animalului tău.


”Noutatea este că punem în legătură stăpânii de animale cu pet sitterul pentru a oferi acestuia cateva zile libere de responsabilitatea animalului având condiții similare ca în propriul cămin, iar animalul  se lipsește de singurătate, stres sau anxietate. Stări prin care le simte atunci când este lăsat singur. Știm cu toții cât de greu este să găsim o cunoștință care să ne facă o favoare, plus că în cazul pet sitter-ului acesta acordă un timp în plus animalului pentru interacțiune și joacă” Cătălin Viciu – fondatorul Pet-me.ro.

Misiunea Pet Me este de a conecta stăpânii de animale cu pet sitterii, cu scopul de a face experiența acestora mult mai ușoară.
poza-3
Frumusețea este că pe lângă serviciile oferite pentru îngrijirea animalelor o parte din încasări sunt donate către asociațiile de animale. Astfel, stăpânii de animale nu doar că au parte de grijă pentru animale lor, dar și ei oferă la rândul lor o parte din venituri pentru grija față de animalele fără stăpân. Serviciul de pet sitting este lansat cu această ocazie pentru prima data în România oferind satisfacție pentru cei care nu pot avea pentru o perioadă îndelungată un animal, dar simt nevoia unei internacțiuni cu acesta.


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA