Primul turneu major al PUBG are loc vara asta in Berlin

Now Reading
Primul turneu major al PUBG are loc vara asta in Berlin


Player Unknown Battlegrounds, aka PUBG, s-a indreptat spre zona e-sports de ceva vreme. În timp ce a trecut dincolo de genul royale de luptă directă, noile genuri de gameplay cum ar fi War Mode au devenit din ce in ce mai populare. Tehnologia care sta in spatele jocului ar putea avea cel mai mare impact asupra succesului jocului ca titlu eSport, inclusiv sistemele sale de redare 3D și ajutorul de la producatorii de chip-uri precum AMD.

Acum, conform unui raport, primul turneu major de eSports al PUBG va avea loc între 25 iulie și 29 septembrie.

În timp ce una dintre glumele despre PUBG este că e pregatita de eSports cu numeroase bug-uri, PUBG Global Invitational 2018 va arunca in lupta 20 de echipe profesioniste într-un turneu de 2 milioane de dolari cu premii atât pentru genurile de lupta fist-person cat si pentru third-person.

Echipele se pot califica prin turneele regionale din America de Nord, Europa și Asia. Cei de la Polygon notează, de asemenea, că acesta nu este primul turneu în sine; Gamescom PUBG Invitational a avut loc în august anul trecut în Germania, dar a avut doar un fond de premii de 350.000 $.Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
Daniel Popescu