Samsung Galaxy Note Edge, un nou telefon cu ecran curbat

Now Reading
Samsung Galaxy Note Edge, un nou telefon cu ecran curbat


La IFA Berlin 2014 Samsung a mai prezentat publicului un alt gadget interesant ce se foloseste de tehnologia ecranelor curbate prezentate anul trecut. Terminalul poartă denumirea Galaxy Note Edge și vine cu un design revoluţionar, la care ecranul acoperă şi marginea din dreapta.

Ducând experiența Galaxy Note la un alt nivel, Note Edge le oferă utilizatorilor o nouă modalitate de a accesa informația, de a folosi dispozitivele lor mobile și de a-și exprima personalitatea și gusturile.

Ecranul unic și curbat Edge al Galaxy Note Edge oferă acces rapid la aplicațiile utilizate frecvent, la alerte și funcționalitatea dispozitivului – până și carcasa este închisă – totul cu o glisare cu degetul. De asemenea, utilizatorii pot primi informații direct pe ecranul Edge, în timp ce vizionează videoclipuri, fără a intrerupe experiența de vizionare. Partea curbată a ecranului funcţionează așadar ca un centru de notificări, utilizatorul putând alege ce va fi afişat acolo.

Note Edge şi Note 4 au specificaţii tehnice similare, așadar smartphone-ul Note Edge vine cu un ecran Quad HD+ Super AMOLED de 5.6 inch, un procesor Quad-Core de 2.7 GHz, memorie internă de 32 sau 64 GB ce poate fi extinsă de card microSD (până la 64GB) si 3 GB RAM. Samsung Galaxy Note Edge are o camera principala de 16 Megapixeli cu Auto Focus și Smart OIS si o camera foto frontală de 3.7 Megapixeli cu f1.9.


Singurele diferențe sunt bateria (care are o capacitate de numai 3000 mAh), dimensiunile și greutatea puțin diferite (151,3 x 82,4 x 8,3 mm, respectiv 174 de grame) și straniul ecran cu muchia curbată.

Galaxy Note Edge ruleaza Android 4.4 (KitKat) si ofera toate conexiunile de top din industrie. Telefonul va fi disponibil în culorile Charcoal Black și Frost White la finalul acestui an.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=8v89KUfdkRI[/youtube]


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA