The Division, Rainbow Six: Siege și noul Assassin’s Creed vor fi lansate în acest an

Now Reading
The Division, Rainbow Six: Siege și noul Assassin’s Creed vor fi lansate în acest an


Vesti bune pentru fanii shooterelor dar si a jocurilor de actiune. Chiar daca inceputul de an este mai mereu saracacios in oferte si lansari de jocuri, avem totusi parte de cateva informatii cu privire la ce ne asteapta in anult ce tocmai a inceput.

Intr-o conferinta sustinuta pentru investitori, cei de la Ubisoft au facut publice cateva din titlurile ce vor fi lansate pe piata anul acesta. Tom Clancys The DivisionRainbow Six: Siege și viitorul Assassin’s Creed, care încă nu a fost denumit, sunt cele mai importante titluri cu care UBISOFT vine anul acesta.

Ubisoft a avut un an 2014 excelent cu cresteri ale vanzarilor impresionante, compania anuntand ca înregistrat o creștere de 60% față de aceeași perioadă de acum doi ani, mai exact 800 milioane €. Vânzările solide din partea unor titluri noi precum Watch Dogs sau The Crew au contribuit la ambiția companiei de a continua sa lanseze titluri impresionate printre care si  Tom Clancy′s The Division.

De asemenea creșterea continuă a bazei de clienți pentru Xbox One și PlayStation 4 dă speranțe companiei ca vor avea vânzări tot mai mari.Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA