Toontastic 3D, aplicatia ce ii ajuta pe copii sa creeze animatii

Now Reading
Toontastic 3D, aplicatia ce ii ajuta pe copii sa creeze animatii


Google prezinta aplicatia Toontastic 3D, un instrument minunat ce ii ajuta pe cei mici sa creeze propriile povesti animate. Aplicatia este in fapt un mini-studio pentru filme de animatie.

Cei mici pot sa deseneze sau sa aleaga personajele care vor juca in povestea lor, sa le aseze si sa miste personajele pe ecran, sa nareze povestea, iar Toontastic 3D va inregistra vocea si anima povestea sub forma unui videoclip 3D.

Cateva dintre intrumentele pe care copiii le au la dispozitie in Toontastic 3D:

– Cadre si decoruri 3D in care copiii sa-si spuna povestile;
– Personaje animate 3D, pe care copiii le pot personaliza;
– Instrumente pentru desen 3D, cu care pot crea personajele sau cadrele dorite;
– Un “laborator de idei” (Idea Lab), cu numeroase exemple de povesti creative si surse de inspiratie;

PUBLICITATE

Toontastic 3D a fost dezvoltata pentru copii cu varste intre 6 si 12 ani, insa oricine poate fi regizorul unei povesti animate. Aplicatia este in engleza (indicatiile si meniurile), insa povestea fiecarei animatii poate fi spusa in orice limba. Toontastic 3D este gratuita, nu are reclame sau achizitii in aplicatie si functioneaza si fara conexiune la internet, cu exceptia “laboratorului de idei”.

Atunci cand terminati de creeat o poveste, rezultatul final poate fi salvat si exportat in telefon pentru a fi partajat mai departe cu toti prietenii.

Toontastic 3D este inspirata de Toontastic, una dintre cele mai populare aplicatii de iPad. Aceasta din urma a fost lansata in 2011, iar in 2015 a fost achizitionata de Google.

Aplicatia Toontastic 3D este disponibila in Google Play Store si Apple App Store.


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
100%
About The Author
IT MANIA