Transmisiunile LIVE ajung pe Instagram

Now Reading
Transmisiunile LIVE ajung pe Instagram


Competitia acerba pe piata retelelor de socializare este acerba si fiecare incearca sa ofere pe cat posibil aceleasi functii. Nu este deloc suprinzator ca Instagram isi doreste sa mamance dun aceeasi felie ca si Periscope sau Snapchat.

Insatgram a anuntat implementarea serviciului LIVE STORIES la nivel global, permitandu-le utilizatorilor sai sa faca transmisiuni in direct de pe mobil.

Noua functionalitate a aplicatiei este disponibila in cadrul versiunii 10.0 a Instagram iar utilizatorii vor trebui sa faca update la aplicatie. Transmisiunile in direct pe Instagram au fost lansate in luna noiembrie 2016 in America de Nord alaturi de un buton TOP LIVE ce afiseaza cele mai populare transmisiuni in direct.

Odata cu aceasta functie Instagram ofera cam tot ceea este legat de publicarea de continut media: Foto, Video si transmisiuni in direct. Functia de live strem va concura cu cea disponibila pe Facebook, insa avand in vedere ca Instagram este detinuta tot de Facebook, nimeni nu are de pierdut pentru ca functionalitatea este disponibila pe ambele servicii.

Pentru a folosi LIVE STORIES va trebui sa accesati aplicatia Instagram, sa faceti swipe dreapta pe pagina de start sau iconita de camera din coltul stanga de sus. Apoi va trebui sa selectati functia LIVE si sa apasati “start Live Video”. La fel ca si pe Facebook veti putea sa vizionati comentarii si like-uri ale altor utilizatori in timpul transmisiunilor in direct. Din pacate in momentul in care transmisiunea in direct se va termina, inregistrarea videoclipului nu va fi disponibil pentru vizionare.Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA