WhatsApp ofera de acum suport pentru apeluri video

Now Reading
WhatsApp ofera de acum suport pentru apeluri video


Una din cele mai asteptate functii ale popularei aplicatii de mesagerie WhatsApp isi face in sfarsit aparitia in cadrul aplicatiei. Functia de apeluri video gratuita a fost implementata in ultima versiune beta test a aplicatiei.

Accesarea functiei este disponibila doar pentru cei ce isi actualizeaza versiunea beta a aplicatiei si functioneaza ca orice alta functie de apelare video de pe aplicatii similare. Accesati aplicatia, selectati contactul pe care vreti sa il apelati si selectati apoi optiunea “Video Calling” atunci cand sunteti intrebati daca vreti un apel video sau unul audio.

Integrarea noii functii este intuitiva iar noua fereastra de dialog are utilitatea sa intrucat previne apeluri video accidentale.

whatsapp-video-calling-20

Functia de apelare video prin intermediul aplicatiei WhatsApp era asteptata inca din anul 2015, atunci cand au fost introduse apelurile audio gratuite. Principalii competitori pe acest segment ai lui Whatspp sun Skype, Facebook Messenger sau Facetime de pe iOS. Chiar daca si Google a lansat recent o aplicatie ce permite apeluri video, Duo nu reprezinta momentan cine stie ce amenintare.


De mentionat este ca ambii utilizatori de WhatsApp trebuie sa aiba activata functia de apeluri video in aplicatie, astfel apelurile video nu vor putea fi posibile.

Pentru a putea testa noua functie de apeluri video de la WhatsApp va trebui sa instalati versiunea beta a aplicatiei, disponibila si la aceasta adresa.

Aflata inca functie beta, noua functie va fi disponibila si in versiunea oficiala a aplicatiei odata ce WhatsApp va considera ca noul update este stabil.


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA