Facebook Messenger ofera suport pentru plati Paypal

Now Reading
Facebook Messenger ofera suport pentru plati Paypal


Incepand de astazi utilizatorii aplicatiei de mesagerie Facebook Messenger au la dispozitie posibilitatea de a selecta PayPal pentru e efectua tranzactii in aplicatie.

Serviciul de tranzactii prin intermediul platformei Messenger era deja disponibil insa utilizatorii puteau face acest lucru prin intermediul cardurilor bancare. In mod ironic, Messenger ofera functia in aplicatia sa inaintea aplicatiei de tranzactii Venmo, detinuta chiar de compania PayPal.

Messenger va include de asemenea si o functie ca permite primirea de notificari in aplicatie atunci cand se efectueaza o tranzactie in contul de PayPal al utilizatorului.

paypal-messengerFacebook a transformat incetul cu incetul Messenger intr-o adevarata platforma de business, iar abilitatea de a efectua tranzactii prin intermediul serviciului PayPal e doar o mica parte din aceasta dezvoltare continua a serviciului.


Pentru inceput functionalitatea va fi disponibila utilizatorilor din Statele Unite, compania neoferind deocamdata informatii despre lansarea serviciului la nivel mondial.


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA