Zynga a lansat jocul Looney Tunes Dash pentru iOS si Android

Now Reading
Zynga a lansat jocul Looney Tunes Dash pentru iOS si Android


Producatorul de jocuri Zynga a anuntat lansarea pe piata a unui joc pentru terminalele mobile, Looney Tunes Dash, disponibil pe platformele iOS si Android. Noul joc are numai putin de 90 de nivele si este disponibil in 16 limbi, putand fi descarcat gratuit de pe magazinele Google Play si iTunes Store.

Looney Tunes Dash nu este un joc care dureaza la infinit ci ofera jucatorilor posibilitatea de a avansa in joc nivel cu nivel avand sarcina de a rezolva diverse misiuni. Jocul incepe prin transpunerea jucatorilor in pielea celebrului Bugs Bunny care trebuie sa ajunga la viziuna lui aflata la capatul nivelului. Accesul la nivelul urmator este deblocat odata cu evolutia in joc iar in noile nivele veti avea ocazia sa va intalniti cu Road Runner, Tweety, Duffy Duck si multi altii. Toate nivelele au diferite obstacole, setari si inamici.

Looney Tunes Dash a fost dezvoltat de Zynga in parteneriat cu Warner Bros. Interactive Entertainment si Eat Sleep Play.Pe parcursul jocului veti avea posibilitatea de a va intalni cu multe personaje ce va vor introduce in lumea Looney Tunes.

In versiunea mobila a jocului, jucatorii vor fi nevoiti sa gliseze cu degetul deasupra ecranului pentru a naviga de la stanga la dreapta sau pentru a se feri de anumite obstacole. Pe parcursul misiunilor jucatorii vor intalni situatii in care vor fi nevoiti sa aleaga cai diferite. In functie de alegerea facuta traseul se poate dovedi usor sau dificil.

PUBLICITATE

Totodata pe tot drumul vor fi disponibile si obiecte colectionabile precum monezi sau puteri extra care vor oferi jucatorilor posibilitatea de a deveni invincibili pentru o perioada limitata de timp.

 [youtube]https://www.youtube.com/watch?v=j1OLgMHX-xM[/youtube]


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
50%
Imi place
0%
Il vreau
50%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA