A fost anuntat sezonul 6 din Fortnite

Now Reading
A fost anuntat sezonul 6 din Fortnite


Dupa o multime de speculatii cu privire la momentul in care va sosi viitorul Fortnite – unii chiar sugerand ca ar putea fi foarte tarziu – Epic a anuntat sezonul sase este sosirea saptamana viitoare.

Jucătorii vor putea descoperi în sfârșit capitolul următor din povestea Fortnite pe 27 septembrie. Până atunci, poate doriți să profitați din plin de ultimele zile ale sezonului cinci: există un impresionant meci de 400 de procente în acțiune în acest weekend care vă poate ajuta să ajungeți la nivelurile superioare.


Este încă un mister despre ce va fi tema din acest sezon, dar având în vedere că cubul a transformat recent Lacul Loot într-o trambulină uriașă, ar putea fi legat de acest eveniment în joc. Alte teorii ale fanilor au emis ipoteza unei lumi întunecate în oglindă cu lavă, în timp ce contul Fortnite a oferit cateva teasere. Foc și gheață, cineva ?Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
Daniel Popescu