A fost lansat jocul The Martian, disponibil pe dispozitivele mobile

Now Reading
A fost lansat jocul The Martian, disponibil pe dispozitivele mobile


Fox Digital Entertainment, divizia Twentieth Century Fox care dezvoltă și produce aplicații și jocuri, împreună cu dezvoltatorul Little Labs, un studio de jocuri independent din Los Angeles au lucrat împreună pentru a aduce jocul The Martian pe ecranele smartphone-urilor și smartwatch-urilor. Aceștia au apelat la studioul românesc Amber pentru a implementa și adapta jocul pe platforma de Android. Echipa dedicată proiectului a lucrat preț de 2 luni pentru a livra produsul care acum poate fi downloadat din Google Play Store.

Jocul este disponibil pentru dizpozitive mobile Apple și Android, dar și pentru Apple Watch și Android Wear, cu caracteristici speciale și un nivel de interactivitate special construit pentru acestea. Caracteristicile cheie ale jocului includ alegeri interactive care definesc șansele lui Mark de supraviețuire, sprijin știițific din partea echipei NASA care ajută jucătorul să ia cele mai bune decizii, o poveste captivantă care urmărește firul narativ al filmului, cât și al cărții și posibilitatea de a viziona trailerul filmului și de a cumpăra bilete la film prin intermediul aplicației.

“ Este încă un proiect cu care mă mândresc, pentru că a ieșit din calculatoarele echipei noastre și a ajuns direct pe telefonalele sau smartwatch-urile oamenilor din lumea înreagă. Nu este nici primul, dar nici pe departe ultimul proiect de acest gen, pentru că am reușit să strângem o echipă de oameni de top și suntem într-o continuă recrutare, iar oportunitățile nu ne lipsesc”, a declarat Dragos Hâncu, fondatorul Amber Studio.

Povestea jocului te pune in pielea unui specialist NASA care are misiunea de a il ajuta pe Marlk Watney, unun astronaut NASA rămas blocat pe Marte. Scopul tău este să îl ajuți să rezolve o mulțime de probleme aproape imposibil de rezolvat pentru a supraviețui și a păstra contactul cu planeta-mamă. Sună ca o altă versiune de scenariu pentru ce este acum cel mai vizionat film în cinematografe, The Martian, însă este povestea jocului din spatele acestuia – The Martian: Bring Him Home.

PUBLICITATE

Jocul a fost lansat  pe 1 octombrie și este disponibil pentru dispozitive Apple și Android. Pentru telefoanele mobile pe platforma Android, dezvoltarea a fost realizată de echipa Amber, cel mai mare studio de jocuri independent din România.

Studioul Amber a fost lansat acum 2 ani, primul client fiind reprezentat de Disney Interactive. Studioul a pornit cu o echipă de numai 3 oameni, a ajuns la 170 de oameni în prezent și se află într-un continuu proces de recrutare. În primul an, cifra de afaceri a atins suma de 1 milion de euro, ajungând la 6 milioane de dolari în prezent. Pilonii de business ai Amber Studio sunt reprezentați de departamentele QA, Deployment și Creație. Pilonii de servicii, Deployment și QA, reprezintă core business-ul Amber, dar studioul investeste de asemenea în departamentul Creație, acesta reprezentând un nou focus al studioului, obiectivul fiind de a dezvolta proiecte proprii în viitorul apropiat.

Jocul pentru Android este disponibil pe Google Play Store, la prețul de 2.99 dolari – The Martian:Bring Him Home


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA