Abonamente platite pe Youtube pentru a scapa de reclame

Now Reading
Abonamente platite pe Youtube pentru a scapa de reclame


Google a anunțat că lansează pe platforma video online YouTube o ofertă de abonament permanent pentru vizualizarea de conținut fără publicitate.

Oferta este numită Red YouTube și este disponibilă în SUA din 28 octombrie, la un preț de 9,99 dolari pe lună, continutul rămânând accesibil în mod gratuit însă va fi însoțit de publicitate.

 

YouTube Red marchează o evoluție în dorința de a oferi fanilor mai multe opțiuni și conținutul pe care ei îl apreciază, precum și o utilizare mai plăcută“, a comentat Robert Kyncl, director operațional al YouTube.

Red YouTube va mai permite abonaților și să salveze videoclipurile pe computerul personal sau pe suport mobil pentru a le vizualiza mai târziu, chiar și fără conexiune la internet.


Noul serviciu vine după lansarea serviciului de muzică ce oferă acces la un conținut impresionant de muzică. După lansarea Google Play Music, gigantul a hotărât să lanseze o nouă aplicație numită YouTube Music, care va oferi cataloage de videoclipuri ale artiștilor. Aceasta aplicație va fi legată de magazinul online Google Play, a menționat compania.

Gigantul video online Youtube susține că în momentul de față aree peste un miliard de utilizatori în întreaga lume.

Momentan nu avem încă o informație legată de disponibilitatea serviciului în România.


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA