Android P va suferi o schimbare majora de design si va oferi suport pentru breton, din cauza lui iPhone X

Now Reading
Android P va suferi o schimbare majora de design si va oferi suport pentru breton, din cauza lui iPhone X


Mulțumită Apple, vă puteți aștepta la o mulțime de dispozitive care vor copia designul nesfârșit al iPhone X în anii care vin (chiar dacă Essential a fost primul). Acum se pare că Google se pregătește pentru acest viitor plin de telefoane cu ecran fara margini prin construirea de suport pentru decupajele de pe ecran direct în UI pentru Android P.

Potrivit unui raport al companiei Bloomberg, următoarea versiune a sistemului de operare Android – cunoscuta sub numele de cod Pistachio Ice Cream – va include un “redesign dramatic” pentru a atrage mai mulți cumpărători din ecosistemul Apple. De asemenea, va aduce o integrare mai strânsă cu Asistentul Google, o durată de viață îmbunătățită a bateriei și suport nativ pentru mai multe ecrane și afișaje pliabile.

Cei care au vazut si testat telefonul Essential Phone au descoperit un breton oarecum neinteresant, deși este mult mai mic decât cel de pe iPhone X. Totuși, a fost mai bine implementat în unele aplicații decât altele, și a provocat o redimensionare enervanta a imaginii când erau urmarite videoclipuri.

Suportul nativ încorporat în Android P ar putea ajuta la asigurarea afișării optime a aplicațiilor pe dispozitivele cu breton, fără ca dezvoltatorii să fie nevoiți să facă schimbări pentru fiecare telefon. Este bine să vedem că Google lucrează deja la această problemă: Am văzut deja o clonă a lui iPhone X, iar viitorul P20 al Huawei va include, de asemenea, și el un astfel de breton.Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA