Aplicatia de streaming care ruleaza melodii de pe tot internetul

Now Reading
Aplicatia de streaming care ruleaza melodii de pe tot internetul


Start-up-ul de muzica Whyd a anuntat luni lansarea pentru dispozitivele dotate cu iOS a unei aplicatii sociale bazata pe muzica. Aplicatia isi propune sa ofere un serviciu centralizat de streaming de muzica, preluand melodii de la alte platforme de pe web, astfel încât utilizatorii sa poata asculta si impratasi o melodie instantantaneu de aproape oriunde.

Aplicatia functioneaza pe acelasi principiu pe care se bazeaza si serviciul web al companiei lansat in anul 2012. Aceasta le permite utilizatorilor sa asculte si sa de mai departe piese de pe servicii de streaming printre care SoundCloud, Vimeo, YouTube si Spotify, fara sa paraseasca insa aplicatia.

Dupa ce descarcati si insalati aplicatia este recomandat sa va creai un profil, sa navigati prin ea si sa cautati melodii sau playlisturi salvate de alti utilizatori. Puteti sa ascultati piese pe rand sau sa le adugati in playlist-uri pe care sa le ascultati mai tarziu.

Whyd-app.jpg

Compania Whyd are sediul central in Paris iar la inceputul anului a reusit sa stranga peste 700.000 de $ pentru finantarea proiectului web.

PUBLICITATE

Design-ul aplicatiei este unul intuitiv iar piesele se incarca surprinzator de repede. Majoritatea pieselor redate vin insa din surse mai putin populare precum Soundcloud sau bloguri muzicale , ceea ce inseamna ca este usor sa gasiti artisti si piese necunoscute publicului larg. Asta nu inseamna insa ca nu veti regasi piese de actualitate ale unor artisti de top.

Compania Whyd sustine ca lucreaza deja la versiunea de Android iar utilizatorii de Windows Phone vor avea de asteptat putin mai mult.


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA