ASUS Windows Mixed Reality, casti de realitate virtuala

Now Reading
ASUS Windows Mixed Reality, casti de realitate virtuala


LA IFA Berlin, Asus a prezentat căștile de realitate virtuală ASUS Windows Mixed Reality, compatibile cu platforma Windows Mixed Reality.

Castile sunt construite pe baza tehnologiei Microsoft și le aduc utilizatorilor o lume reală și o experiență virtuală imersivă, lăsându-i să vadă mediul într-o manieră complet nouă și să exploreze noi lumi, ce pun la încercare imaginația. Casca beneficiază de un design elegant cu desene 3D și este construită din materiale confortabile și ușoare.

Noul gadget este construit in parteneriat cu cei de la Microsoft, colaborarea dintre ASUS și Microsoft Corp. pentru casca ASUS Windows Reality Mixed Reality subliniind parteneriatul puternic și angajamentul acestora de a creea tehnologii inovatoare și de a le oferi utilizatorilor experiențe de înaltă calitate.

“Suntem încântați de colaborarea noastră cu ASUS pentru casca Windows Mixed Reality, ce pune în valoare un conținut uimitor, într-un dispozitiv accesibil și ușor de instalat. Windows Mixed Reality, împreună cu designul și materialele ASUS, oferă o experiență distractivă și confortabilă, permițându-le consumatorilor să obțină mai mult și să-și lase imaginația să evadeze. Casca de realitate virtuală ASUS Windows Mixed Reality, le permite utilizatorilor să exploreze lumile reale și virtuale așa cum nu au mai făcut-o până acum.”, a declarat Peter Han, vicepreședinte, Partner Devices and Solutions, Microsoft.

PUBLICITATE

Compania planuieste sa lanseze ochelarii de realitate virtuala undeva la finalul acestui an la un pret de aproximativ 449 de euro.


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA