Call of Duty: WW2 are parte de un nou trailer

Now Reading
Call of Duty: WW2 are parte de un nou trailer


Call of Duty: WW2 are parte de un nou trailer care dezvaluie povestea din campania single player.

Spre deosebire de seria Wolfenstein a celor de la Bethesda, Call of Duty: WW2 doreste sa ramana fidel istoriei, fara sa deraieze spre povesti cu monstrii s.a.m.d. Desi nu ofera prea multe detalii, trailerul ofera imagini dintr-o tabara de militari si un ofiter care interogheaza un soldat, inainte de a fi urcat fortat intr-un tren.

Nu se stie deocamdata cat de departe v-a merge povestea celor de la Activision insa Call of Duty: WW2 urmeaza sa includa svastice si alte elemente din perioada nazista, dar doar in campania single player.

“În modul campanie, trebuie să echilibrăm autenticitatea cu respectul pentru faptul că 100 de milioane de oameni au murit în zilele cele mai întunecate ale omenirii “, a spus co-fondatorul publisherului Sledgehammer Games, Michael Condrey, la E3:” Deci, în modul campanie, elementele de svastica vor putea fi vizionae folosind istoricul nostru militar pentru a vă asigura că totul este autentic și respectuos.”

PUBLICITATE

Call of Duty: WW2 se va lansa pe 3 noiembrie pe PS4, Xbox One și PC, în timp ce o versiune beta va fi disponibila pe Steam în perioada 29 septembrie – 2 octombrie.


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA