Canvy, un manager inteligent de contacte made in Romania

Now Reading
Canvy, un manager inteligent de contacte made in Romania


Canvy, este o aplicatie pentru telefoanele dotate cu sistem de operare Android creeată de o echipă de dezvoltatori români. Aceasta oferă o modalitate simplă, eficientă și intuitivă de a comunica în deplină siguranță.

Aplicația pune la dispoziția utilizatorilor o interfață centralizată din care aceștia pot alege printr-un simplu gest canalul optim de contact prin care se vor conecta rapid cu persoana cu care doresc să comunice. Canvy integrează și agregă astfel toate canalele de comunicare disponibile pentru un contact – telefon, SMS, diverse aplicații cum ar fi WhatsApp, Facebook Messenger, Skype, etc. – afișându-le într-o interfață colorată și interactivă.

Canvy permite o interacțiune dinamică și personalizată între utilizatori și contactele din agenda telefonului, acestea fiind afișate în aplicație într-un format ce are la bază conceptul de “tile” (casete de contact). Fiecărui contact îi corespunde un astfel de bloc (ce poate afișa numele sau fotografia contactului respectiv), iar ordonarea blocurilor se poate face în trei modalități diferite: în funcție de gradul de interacțiune cu un contact, în funcție cele mai recente contacte accesate, sau o combinație între primele două opțiuni.

 

Prin intermediul funcționalității de conectare cu alți utilizatori, Canvy facilitează atât curățarea agendei telefonice (prin agregarea tutror datelor de contact aferente unui singur contact), cât și partajarea de informații de contact între mai mulți utilizatori, permițând doar sincronizarea acelor date pe care utilizatorii le autorizează în prealabil. Astfel, Canvy permite un control foarte bun al informațiilor de contact din agenda telefonică, punând controlul securității acestora exclusiv la dispoziția celor care folosesc aplicația. Canvy nu stochează deloc informații pe server, ci doar local, pe fiecare dispozitiv.


Interfața intuitivă a aplicației Canvy vine cu 3 modalități de vizualizare a contactelor, în funcție de intensitatea interacțiunilor,  contactele accesate recent și o combinație între primele două opțiuni, denumită modul adaptiv de vizualizare.

Fiecare bloc de contact poate fi personalizat adăugându-i-se o imagine reprezentativă și modificându-i-se dimensiunea, după preferințe. Datele privind canalele de contact pe care poate fi contactată o anumită persoană sunt aggregate și pot fi accesate simplu, prin long tap și drag & drop. Astfel, comunicarea prin intermediul Canvy se face rapid și intuitiv, permițând utilizatorilor să economisească timp și să câștige la capitolul productivitate. În plus, prin funcția de agregare, Canvy ajută la ordonarea și curățarea datelor de contact din agenda telefonică, eliminând contactele duplicat.

Canvy pune controlul securității datelor exclusiv la dispoziția utilizatorului. Prin intermediul funcționalității de conectare cu alți utilizatori, Canvy permite sincronizarea informațiilor din agenda telefonică și partajarea lor cu prietenii, colegii sau alte cunoștințe. În tot acest process, fiecare utilizator de Canvy decide punctual ce date partajează & sincronizează și ce informații rămân private și confidențiale. De asemenea, Canvy permite setarea de notificări care să anunțe utilizatorii atunci când unul din contactele lor și-a actualizat.


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
20%
Imi place
60%
Il vreau
0%
L-am avut
20%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA