Consultatii destinate proiectului de lege care vizeaza reglementarea Domeniului de Nivel Superior „.ro”.

Now Reading
Consultatii destinate proiectului de lege care vizeaza reglementarea Domeniului de Nivel Superior „.ro”.


Așa cum a promis după anunțul anulării proiectului introducerii unei taxe anuale de mentenanță pentru domeniile .ro, Ministerul Comunicațiilor a publicat  un chestionar prin intermediul căruia deschide calea spre o consultare publică cu privire la un proiect de lege ce vizează reglementarea Domeniului de Nivel Superior „.ro”.

Prin intermediul dezbaterii publice, Ministerul doreste să obțină punctele de vedere ale celor interesați de reglementarea Domeniului de Nivel Superior „.ro”.

In acest sens a fost publicat un chestionar pe site-ul ministerului. Chestionarul este organizat în 3 secțiuni, fiecare acoperind una dintre temele majore de dezbatere: valabilitatea înregistrării domeniului, gestionarea Domeniului de Nivel Superior „.ro” și stabilirea prețului pentru domenii.

Toate datele colectate prin intermediul chestionarului sunt disponibile online.


Răspunsurile la întrebări și orice alt punct de vedere vor fi transmise prin intermediul chestionarului online până la data de 28 februarie 2017.

Numărul total de domenii „.ro” înregistrate este de aproximativ 901130, din care 44% sunt neutilizate.


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA