Destiny 2 este cel mai bine vandut joc al anului 2017

Now Reading
Destiny 2 este cel mai bine vandut joc al anului 2017


Dacă aveți prieteni care dețin console de jocuri video, probabil că ați auzit multe despre Destiny 2 în ultima lună. Faptul ca jocul a fost peste tot este sustinut acum si de niște cifre uimitoare de vânzări.

La doar o lună de la lansarea pe PS4 și Xbox One, Destiny 2 este deja cel mai bine vândut joc din 2017, potrivit unui raport al grupului NPD . Compania a publicat cifrele de vanzare cu o zi înainte de lansarea jocului pe PC.

Cifrele publicate au transformat Destiny 2 in al treilea cel mai bine vândut joc din ultimele 12 luni, în urma lui Call of Duty: Infinite Warfare (lansat în septembrie 2016) și Battlefield 1 (lansat în octombrie 2016). Probabil nu va dura  mult pana când Destiny 2 va trece înaintea celor doua titluri la capitolul vânzări. Versiunea PC, așteptați cu interes de gameri,plus primul DLC, care poate apărea în decembrie – va oferi sansa lui Destiny 2 sa devina cel mai bun joc al ultimelor 12 luni.

Destiny 2 este un joc de actiune de tip first-person si urmatoarea evolutie a predecesorului sau, aclamat la nivel international. Cu o poveste convingatoare si imersiva si un inceput nou, Destiny 2 va oferi atat jucatorilor noi cat si celor existenti o aventura palpitanta la care se pot alatura.

PUBLICITATE

Ultimul oras sigur al umanitatii a cazut prada in urma unei invazii covarsitoare, condusa de Ghaul, conducatorul crud si nemilos al Legiunii Rosii. Acesta a reusit sa distruga sursa de putere a Gardienilor si a fortat restul supravietuitorilor sa caute refugiu.

Te vei aventura pe lumi misterioase si neexplorate din sistemul nostru solar pentru a descoperi un nou arsenal de arme si set de abilitati devastatoare. Pentru a birui Legiunea Rosie, va trebui sa reunesti eroii risipiti din toate colturile galaxiei si sa va mentineti pozitia impreuna, in timp ce va luptati pentru a va recapata casa.


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA