Functia de masurare virtuala Google Measure se lanseaza pe toate telefoanele Android cu ARCore

Now Reading
Functia de masurare virtuala Google Measure se lanseaza pe toate telefoanele Android cu ARCore


Google Measure, aplicația de înlocuire digitală pentru oricine nu deține un instrument de masurare fizică, cum ar fi o ruleta, tocmai a primit o actualizare foarte necesară. Spre deosebire de versiunea anterioară – care se limita la platforma Tango a realității augmentate (AR) – nouă functie Measure este îmbunătățită si funcționează cu orice smartphone care suportă ARCore. Cu alte cuvinte, orice dispozitiv care rulează Android 7.0 și versiuni ulterioare va avea suport pentru aceasta functie.

Mărirea disponibilității aplicatiei Measure nu ar fi putut fi programată mai bine. Competitorul Apple a pus recent presiunea asupra dezvoltarii si lansarii lui ARKit 2, care va introduce experiențe AR persistente și împărtășite. De asemenea, a prezentat propria aplicație de masurare ca parte a iOS 12. După cum sugerează și numele, Mesure vă permite să estimați lungimea, lățimea și zonele elementelor dintr-un camp vizual (prin tragerea instrumentelor special create) și să salvați imagini ale acestora pentru referințe viitoare .

Când Google a renuntat la Tango, ARCore i-a luat locul ca următorul efort serios în cercetarea și dezvoltarea realității augmentate. Acesta este în esență un kit de dezvoltare software (SDK), care permite dezvoltatorilor să creeze aplicații AR și să suprapună obiecte 3D pe locații din lumea reală. În martie, Google a prezentat 60 de aplicații noi bazate pe tehnologia ARcore – un număr care este probabil să crească pe măsura creșterii câmpului AR.

Puteti sa verificati daca telefonul vostru este compatibil vizitand aceasta pagina iar aplicatia Measure poate fi descarcata de pe Google Play.Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA