Google va permite utilizatorilor sa trimita SMS-uri de pe computer

Now Reading
Google va permite utilizatorilor sa trimita SMS-uri de pe computer


Google ne lasa senzatia ca are un milion de aplicații de mesagerie, dar majoritatea ideilor cele mai bune ale companiei au fost introduse în Allo. Acum, însă, se pare că Google intenționează să aducă una dintre cele mai bune caracteristici noi ale lui Allo, o interfață web, in aplicatia standard de mesagerie Android Messages.

Dacă vă reamintiți, la sfârșitul anului trecut, Google a adăugat asistență în cadrul programului Allo pentru o interfață web care permitea utilizatorilor să își păstreze convorbirile mergând pe desktop. Este un instrument excelent, dar puțini au reușit să profite de el pentru că, mulți nu folosesc Allo în general.

Google ar putea aduce în curând aceeași funcționalitate aplicației sale de SMS, Mesaje Android. Versiunea 2.9 a aplicației Messages pregătește o nouă interfață care utilizează coduri QR, la fel ca Allo, pentru a se asocia cu o interfață web pentru a interacționa cu mesajele SMS. Probabil, acest lucru ar funcționa indiferent de operatorul de telefonie, cu suport pentru mesaje SMS, MMS și mesagerie RCS.

Aparent, utilizatorii vor putea să se conecteze la computer cu browserul ales de ei pentru a citi și a trimite mesaje, cu o mică notificare afișată în aplicația Android pentru a arăta că telefonul este conectat la un computer. Mai multe computere pot fi acceptate chiar și cu acest serviciu.

PUBLICITATE

E de la sine inteles ca noua functionalitate este un plus bine venit pentru aplicația Google. Cu funcționalitatea RCS în creștere, ar putea fi răspunsul Android la iMessage de la Apple. Cu toate acestea, toate acestea sunt încă teste și nu sunt disponibile in mod oficial.


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA