Instagram le va afisa in curand utilizatorilor timpul petrecut pe retea

Now Reading
Instagram le va afisa in curand utilizatorilor timpul petrecut pe retea


Instagram primește un nou instrument “Usage Insights”, care îi ajută pe utilizatori să vadă cât timp au petrecut în aplicația social media, potrivit unei descoperiri a cercetătorului de aplicații Jane Manchun Wong, care a găsit funcția ascunsă în codul aplicației Instagram pentru Android.

CEO-ul Instagram Kevin Systrom a confirmat mai târziu raportul original într-o serie de tweet-uri, comentând că firma construieste “instrumente care vor ajuta comunitatea Instagram să știe mai multe despre timpul petrecut pe Instagram – lucru ce ar trebui să fie pozitiv și bine intenționat”.

Nu există nicio informație reală despre ceea ce va implica această caracteristică, însă pune Instagram pe lista celor mai recente companii care încep să se gândească la modul în care utilizatorii se angajează cu produsele lor, luand exemplul marilor companii precum Google și compania mamă Facebook. Google a anunțat recent că Android P va include mai multe caracteristici pentru a ajuta utilizatorii să-și gestioneze timpul petrecut pe telefoanele lor intr-un mod mai eficient, inclusiv detalierea duratei de utilizare a diferitelor aplicații.


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA