Kaspersky Lab sarbatoreste 20 de ani si ne ofera prima versiune gratuita antivirus

Now Reading
Kaspersky Lab sarbatoreste 20 de ani si ne ofera prima versiune gratuita antivirus


Compania de securitate Kaspersky Lab, firma ruseasca recunoscuta pentru programe si solutii antivirus, anunta lansarea de noi produse printre care si primul produs complet gratuit.

Lansata in 1997 de inginerul Eugene Kaspersky, compania ofera in momentul de fata solutii de securitate pentru pentru peste 400 de milioane de utilizatori si 270.000 de clienți corporate din intreaga lume. Pe langa cercetarile axate in principal pe amenintarile cibernetice,  compania planuieste extinderea portofoliului de produse precum Security Cloud si sistemul de operare Kaspersky, menit  sa ajute companiile si utilizatorii individuali sa se protejeze impotriva amenintărilor care evolueaza constant.

„Credem că toata lumea are dreptul să fie lipsită de griji cu privire la securitatea cibernetică.”, spune Eugene Kaspersky preşedinte şi CEO al Kaspersky lab.

Aceasta pare a fi principala motivatie pentru lansarea produsului Kaspersky Free, o solutie gratuita antivirus lansata de companie in aceasta saptamana. Compania spune ca a lucrat vreme de mai bine de un an si jumatate la dezvoltarea lui in diferite regiuni ale lumii.

PUBLICITATE

Kaspersky Free va oferi utilizatorilor protectie de baza si nu va concura cu produsele premium ale companiei. Aceasta versiune nu contine functii precum Parental Control, Online Payment Protection sau Secure Connection.  Utilizatorii vor primi protectie si securitate pentru fisiere, anitivirus pentru web si email, actualizari automate, protectie automata, carantine s.a.m.d..

Producatorul promite ca acest software consuma resurse minime ale PC-ului si de asemenea nu va veni cu reclame, tracking al comportamentului utilizatorilor sau incalcari ale dreptului la intimitate.

Noul produs al companiei se adauga unei liste generoase de produse de securitate disponibile pentru descare de pe pagina http://free.kaspersky.com/.


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
100%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA