ASUS prezinta aplicatia ROG Gaming Center

Now Reading
ASUS prezinta aplicatia ROG Gaming Center


Compania ASUS lanseaza printre altele si multe sisteme dedicate gamingului dar si componente precum placi video sau de baza.

Gamerii inraiti detin deja sisteme performante dar isi doresc de asemenea sa controleze fiecare aspect al performantelor sistemului. Compania ofera si o serie de aplicații puternice, care vă oferă un control total asupra parametrilor sistemului.

ASUS Gaming Center este o aplicație integrată care poate lansa aplicații proprietare ASUS și setările asociate acestora. ASUS Gaming Center conține ROG Game First III, ASUS Gaming MarcoKey, Splendid și NVIDIA GeForce Experience (recomandată acolo unde există o placă video NVIDIA).

Aplicația ASUS Gaming Center se instalează pe sistemul gazdă (ca orice altă aplicație) și va accesa automat parametriicalculatorului. Plăcile de bază ASUS au integrați o mulțime de senzori, oferind aceste informații în mod nativ. Utilizatorii vor avea acces la cifre ce descriu temperaturile de funcționare, viteza ventilatoarelor, frecvențele procesorului, plăcii video și ale memoriilor, etc. De asemenea pot fi selectate modurile de afișare ale ecranului cum ar Normal/ Theater/ Vivid/ Manual, precum și profilurile de gaming.

PUBLICITATE

Cei care doresc să aibă un control de la distanță asupra calculatorului pot instala pe telefon aplicația client a ASUS Gaming Center. Prin intermediul acesteia pot controla aceiași parametri folosind ecranul sensibil la atingere al telefonului.

Utilizatorii care doresc să descarce versiunea client a aplicație ASUS Gaming Center pentru dispozitivele echipate cu sistemul de operare Android pot accesa aplicația din Google Play.


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA