Mic ghid de folosire al serviciului Feedly, alternativa la Google Reader

Now Reading
Mic ghid de folosire al serviciului Feedly, alternativa la Google Reader


feedly

500.000 de utilizatori de Google Reader au intrat pe alternativa oferită de către Feedly, un RSS reader bazat pe platforma Google, dar care oferă o experienţă mai vizuală. Totul s-a petrecut la 48 de ore de anunţul că Google Reader se închide pe 1 iulie. Potrivit blogului oficial Feedly, următoarele 30 de zile vor fi critice pentru a ţine serviciul online, ascultarea sugestiilor utilizatorilor şi adăugarea unor noi funcţii.

Compania comunică foarte bine cu noii utilizatori prin intermediul blogului şi le oferă alternative pentru fiecare platformă, programul putând fi găsit pe iOS, Android, Google Chrome, Firefox sau Safari. În acest moment, Feedly este cel mai descărcat program din magazinul de aplicaţii al Apple. Pentru cei care sunt îngrijoraţi de site-urile salvate în Google Reader, Feedly a menţionat că este construit într-un proiect numit Normandy, care rulează motorul de aplicaţii al Google. Astfel, în momentul când ne conectăm contul de Google Reader cu Feedly, totul a fost rezolvat, iar de la 1 iulie lucrurile vor fi normale.

feedly1

Cum puteţi să vă descurcaţi în Feedly? Dacă doriţi să schimbaţi modul în care se văd site-urile, în butonul de setări găsiţi mai multe metode. Aveţi clasicele titluri, o listă interminabilă de articole, pentru cei care au nevoie să meargă rapid prin multe informaţii sau puteţi să alegeţi un mod mult mai vizual şi care aminteşte de o revistă.

În Google Reader puteam să ne salvăm articole prin adăugarea unei stele. Pe Feedly, acest lucru se face cu ajutorul unui semn de carte care se găseşte în stânga, după cum puteţi vedea şi în imaginea de mai jos.

PUBLICITATE

Dacă vreţi să vă personalizaţi feedul după dorinţele dumneavoastră şi după cum eraţi obişnuiţi, în partea dreaptă jos găsiţi Preferinţele. De acolo puteţi să selectaţi ce se încarcă în momentul când se deschide Feedly, ce font să folosiţi, dar şi alte setări, pentru că Feedly poate fi conectat şi la Facebook sau Twitter, iar în partea dreaptă, lângă ştiri, găsiţi şi fluxul de informaţii de pe aceste reţele sociale.

feedly2

Feedly este disponibil ca plugin pentru Firefox, Chrome sau ca aplicatie pentru iOS si Android
Citeste mai mult: adev.ro/mjsps3

 


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA