Microsoft iti baga pe gat Service Pack 1 la Windows 7

Now Reading
Microsoft iti baga pe gat Service Pack 1 la Windows 7


Windows_7_SP1Microsoft a facut o teaba foarte buna in a-si actualiza cu succes sistemele de operare mai vechi sau mai noi cu ale sale Service Pack-uri, insa daca pana in prezent va fereati de ele, in curand nu veti mai avea cum.

Cei mai multi utilizatori ai unui sistem de operare Microsoft folosesc Windows 7. Din pacate , nu acelasi procent de utilizatori a facut trecerea la Service Pack 1 pentru respectivul Windows, al carui scop este de a introduce cele mai noi functii, sau de a-l face cat se poate de sprinten.

Microsoft si-a dorit din totdeauna ca utilizatorii produselor sale software sa nu ezite cand este vorba de adoptia noilor update-uri. Din aceasta categorie face parte si SP1 pentru Windows 7. Din pacate, gigantul din Redmond pare sa fi trecut la o adoptie fortata.

Incepand din aceasta saptamana, pe etape, toti utilizatorii de Windows 7 se vor trezi cu un service pack 1 descarcat si instalat. Aceasta metoda este un pas complet diferit fata de practicile de pana acum. In primul rand, nu mai este necesar acordul utilizatorilor la instalare, totul fiind facut in background. Dupa vreo doua sau trei restaturi, va veti transforma in mandru utilizator de Win 7 cu SP1. Propagarea importantului update este atat de importanta pentru compania americana incat, incepand cu 9 aprilie, anul acesta, Microsoft va incheia suportul pentru versiunea originala de Windows.

PUBLICITATE

Sursa: Playtech.ro


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA