Microsoft anunta ca lucreaza la viitoarea generatie a consolei Xbox

Now Reading
Microsoft anunta ca lucreaza la viitoarea generatie a consolei Xbox


Microsoft are în plan să lanseze urmatoarea generatie a consolei Xbox în 2020. În timp ce șeful Xbox, Phil Spencer, a recunoscut în această săptămână că gigantul software este “in proces avansat de constructie a arhitecturii următoarelor console Xbox”, Brad Sams de la Thurrott.com arată că urmatoarea generatie a consolei Xbox va ajunge în magazine in 2020. Compania Microsoft lucrează la o “familie de dispozitive” sub numele de cod Scarlett, ceea ce este probabil sa insemne ca vorbim despre “consolele” Xbox și nu despre o singură consolă.

Nu este clar cum ar putea sa arate setul de dispozitive, dar este posibil ca Microsoft să reconsidere dispozitivele de streaming, dat fiind că se concentrează pe un nou serviciu de redare a jocurilor. Brad Sams a spus in trecut că Microsoft va lansa dispozitivele “Xbox TV” la E3 2016, dar dispozitivele asemanatoare cu Chromecast nu au mai fost prezentate niciodată. Microsoft a anulat lansarea dispozitivelor, codificate Project Hobart care, inițial, ar fi trebuit să coste 99 de dolari. Acestea erau practic niste stick-uri de streaming pentru a accesa jocurile Xbox One pe un al doilea televizor dintr-o casă.

Consolele de ultima generație ale Microsoft Xbox vor susține, fără îndoială, compatibilitatea pentru jocurile existente pentru Xbox One. Microsoft a depus o mulțime de timp tehnic și efort de marketing pentru a oferi compatibilitate pentru jocuri mai vechi, aducând jocuri originale Xbox și Xbox 360 si pe noile console Xbox One și Xbox One X.

Microsoft nu și-a detaliat în mod oficial următoarele planuri Xbox, dar Spencer a asigurat fanii Xbox că ​​”vom îndeplini din nou angajamentul nostru de a stabili un punct de referință pentru jocurile pe console”.Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
Bogdan Chirea