Microsoft face productivitatea mai accesibila cu Office 365

Now Reading
Microsoft face productivitatea mai accesibila cu Office 365


Uneori, nu aplicatiile de productivitate au nevoie de un redesign ci modul cum se ajunge la ele, iar Microsoft stie acest lucru.

Gigantul american a lucrat la redesenarea aspectului paginii principale din Office 365 si a web launcher-ului acestuia. De acum exista o secțiune recomandată care afiseaza activitatea relevantă pentru dumneavoastra, astfel încât să puteți sări rapid acolo unde este nevoie – să zicem, un fișier Word care necesită editări sau prezentarea dvs. recentă PowerPoint. De asemenea, puteți căuta persoane, aplicații, documente și site-uri direct din pagina de start.

Lucrurile promit sa devina si mai simple si pe masura ce avansati si mai mult cu proiectul intr-o aplicatie anume. Launcher-ul web Office 365 se concentreaza pe functiile pe care le folositi cel mai des intr-o aplicatie pentru a nu fi nevoit sa pierdeti timp cautand o functie.

Utilizatorii pot sa fixeze o aplicatie daca stiu ca o vor folosi si de asemenea exista o sectiune proeminenta de documente recente ce va permite sa navigati rapid prin diverse documente. Daca nu suneti sigur ce aplicatie sa folositi puteti alege una din sectiunea de recomandari pentru a obtine resurse, aplicatii pentru desktop sau sa decideti daca aplicatia in sine este utila si merita instalata.

PUBLICITATE

Noile actualizari urmeaza sa ajunga la utilizatorii Office 365 in perioada urmatoare si nu sunt vizibile inca pentru toti utilizatorii. Microsoft incepe sa isi indrepte atentia si mai mult pe serviciile online pe care le trateaza acum ca si un sistem de operare. Noile functii nu sunt neaparat menite sa va convinga sa renuntati la aplicatiile web de la Google, dar ar putea totusi sa ofere o experienta si mai interesanta in aplicatiile Office.


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA