Hitman Episode 3: Marrakesh, noua aventura a lui Hitman ajunge in Maroc

Now Reading
Hitman Episode 3: Marrakesh, noua aventura a lui Hitman ajunge in Maroc


Unde vrei sa mergi dupa ce ai devenit un criminal celebru in lumea modei sau dupa ce ai fost aparator al asasinatelor din Italia ?

Pentru Agentul 47, asasinul platit ce defineste seria Hitman nimic nu este imposibil iar noua sa misiune este acum in Maroc, urmand ca aceasta sa fie disponibila pentru jucatorii seriei din data de 31 mai.

Acesta este al treilea episod, din totalul de sapte, iar Agentul 47 urmeaza sa se aventureze in Marrakesh, un oras aglomerat din Maroc, plini de alei si bazaruri, ahitectura impresionanta si evident, doua noi tinte pentru ucis. Inca nu este de ajuns ? Producatorul Io-Interactive spune ca noua harta va avea si continut live, printre care si Elusive Targets si Escalation Contracts. Este vorba despre noi obiective cu timp limitat prin care jucatorii trebuie sa asasineze tinte noi si care devin din ce in ce mai dificile pe masura ce misiunea este repetata.

Hitman Episode 3: Marrakesh

Hitman Episode 3: Marrakesh ajunge pe PS4, Xbox One si PC la finalul acestei luni si va costa 9,99 dolari/euro.


Hitman Episode 3: Marrakesh


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA