OmniROM ofera actualizari saptamanale pentru versiunea Android 8.1 Oreo

Now Reading
OmniROM ofera actualizari saptamanale pentru versiunea Android 8.1 Oreo


OmniRom este unul din cele mai populare ROM-uri de Android disponibile, iar fanii software-ului personalizat vor fi bucuroși să afle că echipa din spatele acestuia a început sa ofere săptămânal actualizari pentru Android 8.1 Oreo.

Software-ul personalizat oferă funcții precum reboot-ul avansat, setările pentru afisarea pe două coloane, notificari dinamice ale sertarelor din antet și OmniSwitch, ce vă permite să modificați aspectul switch-ului aplicației.

Așa cum se întâmplă în mod obișnuit cu alte ROM-uri personalizate, OmniROM vă permite să personalizati dupa cum doriți experienta de utilizare. În cadrul setărilor, puteți personaliza modurile de rotire, comportamentul butoanelor hardware, acțiunile de apăsare lungă pentru butoanele Acasă și Recente dar și indicatorul LED. De asemenea, puteți aplica teme la nivel de sistem prin serviciul Overlay Manager, cevea ce a devenit multa mai usor cu Android Oreo.

Unul dintre motivele principale pentru care nu ar trebui sa va grabaiti sa instalati un ROM personalizat, inclusiv OmniROM, este calitatea imaginii. După cum explică dezvoltatorii XDA, ROM-urile personalizate nu intră în aplicația camerei și post-procesarea de pe ROM-ul stocat pe dispozitiv, deoarece firmware-ul original de Android include un anumit cod de care poate beneficia doar ROM-ul stocat pe dispozitiv.

PUBLICITATE

Acest lucru este valabil cu siguranță si pentru aplicația Aparat foto de pe OmniROM, care oferă imagini mai slabe decât cele livrate de aplicația pentru camera foto venita cu software-ul din fabrica. În comparație cu imaginile realizate cu Camera Google pe modelele Pixel XL și OnePlus 5T, aplicația camerei OmniROM face fotografii care sunt supraexpuse și mai neclare, în special în condiții de lumină scăzută.

În afară de calitatea imaginii, cel mai mare motiv pentru a nu va instala OmniRom este suportul pentru dispozitive. Deocamdată, dezvoltările OmniROM pentru Android 8.1 Oreo sunt disponibile pe OnePlus 3, OnePlus 3T, OnePlus 5 și Samsung Galaxy Tab S2. Această listă este foarte mică, deși echipa promite că va crește în timp.

Dacă aveți oricare dintre dispozitivele acceptate, puteți să vă îndreptați către site-ul OmniROM pentru a descărca și bloca dispozitivul Android ROM. Doar amintiți-vă că instalarea unui ROM personalizat se face pe propriul dvs. risc, așa că asigurați-vă că știți ce faceți.


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA