Platforma pentru vizionarea de filme documentare

Now Reading
Platforma pentru vizionarea de filme documentare


O platformă online de filme documentare care abordează teme din domenii precum știință, tehnologie, medicină, IT, economie și societate, punând la dispoziția celor interesați o serie de întâlniri virtuale cu personalități din țară a fost lansată, marți, în prezența ambasadorului Franței în România, Francois Saint-Paul, scrie Agerpres.

Webiste-ul poate fi accesat la adresa www.decs.eu iar printre personalitățile pe care utilizatorii le pot cunoaște mai bine prin intermediul conținuturilor video de pe platforma DECS se numără profesorul Radu Gologan, antropologul Vintilă Mihăilescu, academicianul Mircea Malița, profesorul Vasile Baltac, Mihaela Miroiu și dr. Irinel Popescu.

“Funcționarea unui laser”, “Chimia Big Bang-ului” sau controversa “Femei vs feministe” sunt doar câteva dintre temele dezbatute pe acest site.

DECS este rezultatul muncii de mai bine de un an al unei echipe coordonate de regizorul și realizatorul de filme documentare Șerban Georgescu, în calitate de autor al proiectului. Lui i s-au alăturat fizicianul Andrei Dorobanțu, cercetător la Institutul de Fizică Atomică de la Măgurele și jurnalistul Mirel Bran. Echipa a fost apoi completată de “energia unor oameni care au crezut cu tărie în proiect și l-au transformat în realitate”, de la filmarea și editarea materialelor la realizarea platformei online.

PUBLICITATE

 


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA