Skype iti permite sa inregistrezi apelurile video cu prietenii

Now Reading
Skype iti permite sa inregistrezi apelurile video cu prietenii


Echipa Skype acționează pe baza promisiunii sale de a face viața mai ușoară pentru podcasteri și alți creatori de conținut. Înregistrarea apelurilor este acum disponibilă în cea mai recentă versiune de Skype, cu excepția Windows 10, care va vedea un upgrade în “săptămânile viitoare”. Clipurile pe care le înregistrați vor fi disponibile în cloud timp de 30 de zile – le puteți trimite celorlalți sau le puteți salva pentru posteritate.

Nu este surprinzător faptul că echipa Skype dorește să evite orice probleme legale în zonele în care înregistrarea cere consimțământul reciproc. Toți cei implicați într-un apel vor afla când începeți să înregistrați, iar aplicația vă încurajează să le spuneți celorlati participanți dacă nu sunt deja conștienți.

Caracteristica ar putea să nu conteze atât de mult dacă doriți doar să vă amintiți ce au spus prietenii dvs. într-o conversație obișnuită, dar acest lucru ar putea fi util pentru aproape oricine dorește să difuzeze conversații video de tipul vlog sau podcast. Mulți dintre ei folosesc Skype, dar de multe ori trebuie să ruleze aplicații separate de înregistrare (sau chiar un dispozitiv separat) doar pentru a se asigura că au o copie a conversatiei. Noua functie este extrem de utilza pentru utilizatori pentru ca tot cea ce au nevoie este disponibil într-o singură aplicație.

Pentru a începe înregistrarea apelurilor pe telefonul mobil, atingeți semnul + și apoi apăsați Start înregistrare.


Atât pe desktop, cât și pe mobil, pe ecranul Skype apare un banner, permițând tuturor să știe că ați început să înregistrați apelul.

După efectuarea apelului, înregistrarea este finalizată și apoi trimisă în chat si este disponibilă timp de 30 de zile. Dvs. și oricine din convorbire puteți salva înregistrarea local sau puteți partaja înregistrarea cu alte contacte în orice moment în decursul celor 30 de zile.

Pentru a salva un apel pe desktop, mergeți in fereastra chat și faceți clic pe “Mai multe opțiuni”, apoi selectați “Salvare în Descărcări” pentru a salva în dosarul Descărcări. De asemenea, puteți selecta “Salvare ca” și sa navigați la dosarul în care doriți să fie salvat. Înregistrarea va fi salvată ca un fișier MP4.


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA