The Wave, inelul cu care poti controla sunetul

Now Reading
The Wave, inelul cu care poti controla sunetul


Undeva in peisajul pustiu si neprietenos din Islanda infloreste magia. Povestile islandeze despre casele de basm unde puteti gasi inele magice care controlează lumea sunt deja celebre, iar acum unul dintre aceste inele, numit Wave, a prins viata si este disponibil pe internet.

Wave este un inel care controlează sunetul. Este, în esență, un controler MIDI care vă permite să redați și să modificați sunetele in momentul in care sunt creeate, permițându-vă să redați muzică în aer liber. Este o soluție puțin inteligentă și urmeaza fie din luna decembrie a acestui an.

Sistemul funcționează prin stabilirea unui anumit sunet sau funcție pentru un anumit gest. Aveți posibilitatea să rotiți eșantionul audio în sus și în jos miscarea mâinii sau declanșând o mostră atingând cu degetul. Poate funcționa cu tastaturi și chitare și chiar poate schimba muzica pe măsură ce cânți, permițându-ți să creezi mai multe moduri.

The Wave costă 129 dolari pentru cei care efectuează o precomandă, urmând ca la momentul lansării pe piață să coste 200 de dolari. Proiectul a obținut deja 43.000 de dolari și are parte și de un prototip care funcționează. The Wave funcționează cu mai multe aplicații muzicale, inclusiv Logic.


Deci, indiferent dacă scrieți coloana sonoră pentru o poveste de dragoste vibrantă sau încercați să puneți la culcare un “dragon”, acest inel islandez este dispozitivul ideal pentru voi.


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA