Utilizatorii Android pot cauta fisierele din Google Drive direct din aplicatia Search

Now Reading
Utilizatorii Android pot cauta fisierele din Google Drive direct din aplicatia Search


Utilizatorii de telefoane sau tablete cu sistem de operare Android vor primi o actualizare minora, dar utila, ce permite cautarea fisierelor din Google Drive direct din aplicatia de cautare.

Astfel utilizatorii pot accesa casuta de cautare din aplicatia Google Search, sa introduca termenii de cautare, sa acceseze tabul si sa vizualizeze rezultatul cautarilor. Daca apasati pe fisier, atunci acesta se va deschide prin intermediul aplicatiei potrivite tipului de fisier.

Ar fi fost util daca fisierele ar fi fost afisate fara a fi nevoie sa accesam tabul specific, utilizatorii putand economosi timp in cazul in care nu sunt siguri daca fisierele cautate sunt salvate in Google Drive.

Pentru inceput noua functionalitate urmeaza sa fie implementata doar pentru utilizatorii ce folosesc Android. Momentan nu exista informatii cu privire la portarea si pe sistemele iOS.

PUBLICITATE

Pentru a beneficia de noua functie, accesati magazinul Google Play si actualizati aplicatia de Cautare.


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA