WhatsApp aduce instrumente avansate pentru grupurile de chat

Now Reading
WhatsApp aduce instrumente avansate pentru grupurile de chat


Discuțiile in grup sunt practic esențiale pentru WhatsApp – nu este neobișnuit ca familiile sau chiar organizațiile comunitare să le folosească pentru a rămâne în contact. În acest scop, WhatsApp adaugă un șir de caracteristici care vă ajută să fiti la curent cu discuțiile de grup, indiferent dacă sunteti administratorul unui grup sau faceti parte dintr-o conversație.

Administratorii de grupuri de pe WhatsApp pot seta descrieri, reguli și subiecte pentru grupuri și pot determina cine are permisiunea de a schimba aceste setări (inclusiv opțiunea de a elimina permisiunile utilizatorilor obișnuiți). Și indiferent de puterea pe care o aveți, puteți utiliza o funcție de captură pentru a verifica mențiunile sau a căuta participanți din pagina de informații despre grup.

Toate aceste caracteristici ar trebui să fie disponibile pentru clienții Android și iOS de WhatsApp incepand chiar de astăzi. Aceste modificari sunt în mod clar mai utile pentru grupurile mai mari, dar in principiu acest lucru este cu siguranță si scopul actualizarii. WhatsApp este conștient că chat-urile sale servesc uneori ca instrumente de comunicare vitale, iar un control îmbunătățit asupra acestor conversații ar putea ajuta pe cineva care are nevoie de acest lucru.


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA