WhatsApp introduce noi optiuni pentru grupurile de chat

Now Reading
WhatsApp introduce noi optiuni pentru grupurile de chat


Discuțiile pe grupurile de pe WhatsApp pot fi utile, acesta fiind instrumentul perfect pentru organizarea evenimentelor sociale sau pentru a fi la curent cu știrile din locuri precum școala copiilor dvs. Dar, toată lumea știe că grupurile se pot transforma rapid intr-un haos, pe măsură ce toti încep, ei bine, sa vorbeasca unii cu altii. In acest sens, WhatsApp introduce o nouă opțiune pentru chat-urile de grup care permite doar administratorilor aprobați să trimită mesaje.

Este o schimbare simplă, dar una care va face grupurile de discuții mai funcționale și mai atractive pentru anumite cazuri de utilizare. WhatsApp cunoaște, evident, că discuțiile de grup reprezintă o mare parte a atractivitatii sale si a adăugat mai multe caracteristici. Recent, a introdus descrieri pentru grupuri, precum și unelte anti-spam și o funcție de recapitulare care arată răspunsurile și mențiunile utilizatorilor. Toate acestea fac ca WhatsApp, deținut de Facebook, să fie mai atrăgător pentru tipul de organizare in grupuri și a funcției de administrator de grup.

După cum afirma WhatsApp într-un post de pe blog: “O modalitate de utilizare a grupurilor este să primească anunțuri și informații importante, inclusiv de la părinți și profesori din școli, centre comunitare și organizații non-profit. Am introdus această nouă setare, astfel încât administratorii pot avea instrumente mai bune pentru aceste cazuri de utilizare. “Pentru a activa această setare, deschideți doar “Informații despre grup” într-un chat de grup, apoi mergeți la Setări de grup> Trimitere mesaje și selectați “Doar administratori “.


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA