Allview lanseaza cantarul inteligent SmartCare

Now Reading
Allview lanseaza cantarul inteligent SmartCare


Allview lansează SmartCare, cântarul inteligent care permite evaluarea completă a compoziției corporale. Folosind cântarul și aplicația SmartCare, utilizatorul își va monitoriza stilul de viață și evoluția stării sale de sănătate în timp. Asftel, potrivit datelor transmise de cântar, utilizatorul va fi capabil să își aleagă un program zilnic de activități fizice și să se orienteze spre un regim alimentar adecvat.

Cântarul SmartCare ia în calcul 14 valori esențiale, printre care indicele de masă corporală, procentul de grăsime, masa musculară, masa osoasă sau vârsta metabolică. Toți indicatorii sunt transmiși prin WiFi aplicației dedicate, care generează automat grafice, utile în evaluarea formei fizice și a stării de sănătate a utilizatorului. Aceste grafice oferă monitorizare săptămânală, lunară și anuală, în funcție de preferințele utilizatorului.

Cântarul SmartCare este ideal pentru întreaga familie, permițând setarea de profiluri multiple (până la opt profiluri distincte). Conturile sunt vizibile în aplicație pentru fiecare membru al familiei, iar cântarul îl va detecta pe utilizator și va genera toate valorile asociate profilului sau în contul dedicat.

allview smartcare

Allview SmartCare nu este un cantar clasic, este un cantar inteligent care permite evaluarea completa a compozitiei corporale. Conectat la aplicatia SmartCare, iti vei putea monitoriza evolutia in timp. Asftel, vei putea controla factorii care iti influenteaza sanatatea corporala si astfel iti poti crea un program zilnic de activitate fizica si te vei putea orienta spre un regim alimentar adecvat.


Analiza impedantei bioelectrice
Analiza compozitiei corporale are loc prin tehnica BIA (analiza impedantei bioelectrice). Aceasta tehnica se bazeaza pe un curent electric slab si nepericulos va traversa in intregime corpul care in functie de rezistenta opusa de fiecare tesut in parte, va calcula compozitia corporala.

allview smartcare

Cantarul corporal Allview SmartCare nu iti masoara doar greutatea, ci 14 valori esentiale, precum indicele de masa corporala, grasimea corporala, greutatea corporala fara grasime, grasimea subcutanata, grasimea viscerala, umiditatea corpului, musculatura scheletala, masa musculara, masa osoasa, rata metabolica bazala, proteinele si varsta metabolica. Aceste valori sunt foarte importante pentru alegerea unui regim alimentar adecvat si a activitatii fizice necesare.

Aplicatia SmartCare iti sare in ajutor
Prin reteaua Wifi, poti sincroniza canntarul SmartCare cu aplicatia dedicata. Astfel, toate valorile inregistrate de catre cantar vor fi transferate catre aplicatie si salvate automat. Prin intermediul aplicatiei SmartCare vei avea acces la detalierea celor 14 tipuri de valori. Aplicatia iti va genera grafice, astfel poti vizualiza tendintele valorilor si iti poti urmari progresul saptamanal, lunar, cat si anual.

allview smartcare

Pentru a putea analiza precis progresul tau, prin intermediul aplicatiei SmartCare, iti poti seta alarma pentru cantarire dimineata, la pranz sau seara.

Construit din sticlă securizată, cantarul Allview SmartCare este un cântar cu un design slim și minimalist care se va potrivi perfect în orice încăpere din casa celui care alege să îl folosească. Prețul cântarului este de 399 de lei.


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA