Aplicatiile Google ar putea ajunge curand pe Windows Store

Now Reading
Aplicatiile Google ar putea ajunge curand pe Windows Store


Desi a evoluat destul de mult fata de momentul lansarii de acum trei ani, magazinul de aplicatii al celor de la Microsoft, Windows Store, duce lipsa in continuare de multe aplicatii populare. Spre exemplu, Google nu a lansat aplicatii pentru cele mai importante servicii ale sale in Windows Store pentru desktop sau pentru mobile, utilizatorii fiind nevoiti sa apeleze la solutii realizate de dezvoltatori independenti sau sa acceseze site-urile web pentru a avea acces la Gmail, YouTube sau Google Docs.

De curand, cei doi mari giganti Google si Microsoft au ajuns la un acord in ceea ce priveste procesele legate de patente, unul din motivele principale pentru care Google nu a lansat aplicatii pentru Windows Store.

Aceasta veste ar trebui sa fie imbucurătoare in special pentru utilizatorii de tablete cu sistem de operare Windows si cei care folosesc smartphone-uri cu Windows Phone, care vor putea sa trimită mail-uri, sa vizioneze clipuri de pe YouTube si sa editeze fisiere in Google Docs fara sa foloseasca interfata limitata din browser.

wps

Utilizatorii de Windows vor putea avea parte de o experienta de utilizare superioara, gratie suportului nativ al aplicatiilor oficiale, in timp ce Google poate atrage noi utilizatori catre serviciile sale. Avand in vedere ca aplicatiile din Store pentru Windows 10 pot fi acum universale, chiar si utilizatorii de Xbox One ar putea sa primeasca acces la aceste aplicatii.

PUBLICITATE


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA