Arrow Launcher, un produs excelent pentru Android

Now Reading
Arrow Launcher, un produs excelent pentru Android


Desi are un sistem de operare propriu pentru telefoanele mobile, cei de la Microsoft nu se sfiesc sa creeze si aplicatii pentru cei ce folosesc alte sisteme de operare. Lasand la o parte aplicatii precum Office sau Skype, Microsoft isi permite sa vina cu idei si pentru cei care folosesc ecosistemele Android.

Arrow Launcher, nu este un pachet de grafica menit sa te atraga sa treci la Windows Phone, nefiind nici pe departe asemanator cu Windows Mobile. Daca vreti, interfata lui Arrow Launcher seamana putin cu cea de pe iOS, iar acest lucru nu este nici pe departe un lucru rau.

Arrow Launcher se afla de ceva vreme in lucru iar acum acesta a devenit disponibil pentru toti utilizatorii. Dupa instalare, Arrow Launcher va va solicita sa alegeti cel putin 5 aplicatii pe care le folositi in mod frecvent. Acestea vor fi afisate in mod implicit pe prima pagina de start. In mod implicit ecranul de start va fi format din 3 paneluri: Apps, People si Recent. La acestea puteti adauga un ecran de Widgeturi si unul de Notite si Alarme.

Ecranul People va ofera acces catre agenda de contacte insa aceasta pagina este personalizata si va arata in mod implicit ultimele persoane cu care ati interactionat, fie ca este vorba de apeluri sau mesaje text.

PUBLICITATE

In ecranul Recent aveti un istoric al ultimelor aplicatii accesate, aplicatii instalate, poze facute sau apeluri si mesaje trimise.

Pentru accesibilitate catre functiile de baza ale telefonului, printr-un swipe de jos in sus din partea de jos a meniului veti avea acces la alte 5 aplicatii de tipul utilitare, precum si acces catre activarea modului avion, wifi, bluetooth, sau rotire ecran. Tot de aici aveti acces catre setarile Launcherului ce va ofera acces catre schimbarea wallpaperului, ascunderea de aplicatii sau alegerea pachetului de iconite.

Accesul in meniul tuturor aplicatiilor se face rapid si odata accesat veti primi mai intai o lista cu aplicatiile recent folosite, recent instalate si apoi toate celelalte aplicatii afisate in ordine alfabetica. Pentru o mai rapida gasire a aplicatiei dorite aveti de asemenea si o casuta de cautare.

Celelalt tab va ofer acces catre widgeturile disponibile. Daca doriti sa afisati un widget pe ecranul telefonului pur si simplu apasati pe el si acesta va fi automat introdus in ecranul Widgets. Nu va faceti griji cu privire la spatiul de pe acel ecran, widgetul va fi introdus dedesubt si il veti putea accesa printr-un swipe de jos in sus.

Asa cum spuneam, Arrow Launcher este disponibil in mod gratuit si dupa testare putem spune ca e unul din cele mai reusite launchere pentru Android.


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA