Avion.ro aplicatia ce iti permite sa rezervi bilete de avion

Now Reading
Avion.ro aplicatia ce iti permite sa rezervi bilete de avion


Avion.ro este o singura aplicatie care va permite sa faceti rezervari la bilete de avion, la hoteluri, la inchirieri de masini sau asigurari de calatorie. Interfata este intuitiva. Optiunile sunt foarte variate si nu exista probleme cu stabilitatea aplicatiei.

Baza de date cu hoteluri disponibila in aplicatie nu este foarte mare insa in orase precum Brasov, Bucuresti, Cluj sau Pitesti exista 4 – 5 optiuni de cazare.In aplicatie puteti gasi si o sectiune de inchirieri de masini unde chiar si in Brasov au fost generate destul de multe variante. Desi am atras atentia asupra unor orase din Romania, aplicatia functioneaza la fel de bine si in strainatate.

Va puteti comanda pana si o asigurare de calatorie direct din aplicatie. In cazul in care aveti un buget de vacanta dar nu aveti idei, prin modulul Discover este suficient sa introduceti suma si luna in care va doriti un concediu. Automat va vor fi afisate zboruri de pe intreg mapamondul care se incadreaza in finante.

Apple iTunes

Google Play


Sursa: Playtech.ro


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA