Capcom vrea sa porteze mai multe jocuri pe platforma Nintendo Switch

Now Reading
Capcom vrea sa porteze mai multe jocuri pe platforma Nintendo Switch


Capcom este interesata să aducă mai multe titluri pe consola de jocuri Nintendo Switch, urmand sa puna accentul pe jocurile care nu erau disponibile anterior fanilor Nintendo.

CEO-ul Capcom, Kenzo Tsujimoto a făcut declarația într-un interviu recent cu The Nikkei, potrivit unei postari Twitter a lui Dr. Serkan Toto, CEO al firmei de consultanță din industria jocurilor din Tokyo, Kantan Games.

Potrivit lui Tok, Tsujimoto spune că hibridul consola / portabil funcționează bine pentru Capcom, iar compania încearcă să-și extindă portofoliul portabil care avansează.

Atentia acordata de cei de la Capcom consolei de la Nintendo este reală, după cum reiese din anunțul de a aduce jocul Mega Man X în 2010 pe Switch. Studioul aduce, de asemenea, colecția Street Fighter 30th Anniversary pe consola portabila, precum și noul joc Mega Man 11.Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA