Cele mai vandute jocuri independente pentru Nintendo Switch

Now Reading
Cele mai vandute jocuri independente pentru Nintendo Switch


Consola Nintendo Switch a devenit rapid un succes imens pentru Nintendo de la lansarea sa anul trecut. Nu numai că vanzarile de hardware și software ale consolei au depasit recorduri pentru companie, ci s-au dovedit a fi benefice și pentru parteneri, cu jocuri independente care au performanțe deosebit de bune pe platformă.

În timpul unui eveniment de presă indie, Nintendo a dezvăluit cele mai bune 10 jocuri best-seller indie pe Switch in momentul de fata. În timp ce compania nu a oferit numere specifice de vânzări pentru fiecare dintre jocuri, lista este compusă din numeroase titluri populare care au experimentat o renaștere pe consola hibridă, inclusiv iubitul simbol Stardew Valley, shooter-ul Enter the Gungeon, jocul de gatit multiplayer Overcooked Special Edition, si Knight Knight: Treasure Trove, printre altele. Puteți găsi lista completă din top 10, în ordine specială, în partea de jos a articolului.

Jocurile third-party și indie au avut un succes notabil pe Switch. Mulți dezvoltatori indie au raportat că titlurile lor s-au vandut mai bine pe consola Nintendo decât pe PS4 sau Xbox One, vânzările versiunilor Switch depășind în multe cazuri vânzările pe alte platforme la un loc. La scurt timp după lansarea lui Celeste, creatorul de jocuri Matt Thorson a dezvăluit că ediția Switch a depășit alte versiuni. În mod similar, dezvoltatorul echipei Meat de la Super Meat Boy a declarat că vânzările versiunii Switch au fost “șocant de aproape” de recordurile obtinute de vanzarile pe Xbox 360 când a fost lansat inițial în 2010.

Nintendo a promovat titluri indie mult mai intens în ultimii ani. În timpul celei mai recente prezentari Nintendo, compania a anunțat mai mult de o duzină de jocuri care vor fi lansate pe consola Switch în 2018, printre care unele portari și remasterizari apreciate cum ar fi Mark of the Ninja, Lumines și West of Loathing.


Top 10 Best-Selling Indie Games pentru Switch
Celeste
Enter the Gungeon
Fast RMX
Golf Story
Kamiko
NBA Playgrounds
Overcooked Special Edition
Shovel Knight: Treasure Trove
Stardew Valley
SteamWorld Dig 2


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
Daniel Popescu