Facebook lanseaza optiunea Instant Articles

Now Reading
Facebook lanseaza optiunea Instant Articles


Reteaua de socializare Facebook a lansat Instant Articles, o optiune ce ofera utilizatorilor acces rapid la articole din surse verificate.

Instant Articles afiseaza articolele in mod evidentiat cu o pictograma in forma de fulger. Pictograma care sugereaza ca articolul se incarca foarte repede si integreaza elemente interactive precum harţi, obiecte 3D sau continut multimedia.

Noua functie aduce continut promovat de la publicatii precum NBC News, The Atlantic, BuzzFeed, New York Times si National Geographic, urmand ca pe parcurs numarul surselor sa fie crescut.

Instant Article presupune deschiderea aproape instantanee a continutului articolului promovat. Acest lucru, spun cei de la Facebook, va duce la o imbunatatire a interactiunii dintre utilizatorii Facebook si autorii articolelor.


pdXeLfAXHe

Continutul promovat prin noua functie sunt capabilitatile de redare automata a clipurilor doar atunci cand acestea sunt in ecran, posibilitatea de a adauga comentarii pentru fiecare fotografie in parte, integrarea de galerii cu suport pentru gesturi pe un touchscreen, cat si posibilitatea de a folosi informaţii de geo-tagging pentru a vizualiza fotografiile pe o harta interactiva.

instant articles

Instant Articles se afla momentan in stadiu beta de testare si a fost lansata initial pe platforma iOS urmand sa primeasca o versiune de Android la finalul acestui an.


Aboneaza-te la noutati:
 
   

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa fi la curent cu cele mai recente noutati din lumea IT seteaza sa primesti actualizarile noastre in newsfeed-ul tau de Facebook. Daca ai dat deja LIKE paginii noastre de Facebook, nu uita sa selectezi optiunea 'Vezi mai intai' din sectiunea 'Urmareste'.


Cum ti s-a parut ?
Il ador
0%
Imi place
0%
Il vreau
0%
L-am avut
0%
Il urasc
0%
Interesant
0%
About The Author
IT MANIA